søndag den 13. oktober 2013

Børnevenlig Halloweenfest

Børnevenlig Halloweenfest 

Baby Græskar Halloweenkostume

Børn elsker gys så hvis I skal holde den bedste Halloweenfest for børn er det en god idé at finde en godt niveau for det uhyggelige

Her er nogle forslag til pynt, lege, mad og drikke samt kostumer.

Edderkopper, spind, græskar, flagermus og sjove hængedukker kan pynte huset både inde og ude.
 
Man kan evt lave et værelse være låst og bruge det til særlig uhyggelige ting, og så lade det være en leg/underholdning til de modige.

Sørg for at der måske også er et område ude pynt (f.eks. køkkenet) så hvis man har brug for en pause fra uhyggen, at man komme derhen.
På nettet findes masser af opskrifter på mad til halloweenfesten. Men det er oplagt med afrevne fingere (pølse med negle.) Og en græskar pizza er også god.

I det hele taget er mad med forskellige frugtfarve i, sjove til sådanne fester. En alm. bolle der er grøn eller blå spagetti.
Til underholdningsdelen kan I så bruge det aflåste rum, som I kan have indrettet ekstra uhyggeligt med f.eks. afrevne dele (øre, øje, fingere, fod, arme m.m.)

Så er opgave at man en eller to af gangen skal ind i rummet og så får man point alt efter hvor mange af de uhyggelige ting man tør røre ved. F.eks. tør man røre med 4 ud af 6 ting får man en lille gave, eller antal stykker slik der passer til antal man rørte ved. I rummet kan man f.eks. også møde en uhyggelig person, evt en som de ikke kender, få naboen, fætter Jonas (der allerede går til liverollespil og elsker at være udklædt) eller tante Gitte til at komme og lege med i den ½ time legen foregår i. Personen kan være som en guide i rummet og være den der vogter de uhyggelige ting.


Personen skal helst være udklædt så ingen kan genkende hende/ham,

latexmasker er også en nem måde at blive både ugenkendelig og uhyggelig.

Andre sjove lege kan være stopdans med udtryk. Så ikke nok med at man skal stå stille når musikken stopper men man skal også se ud på en bestemt måde, f.eks. bange, forskrækket, en gammel heks, en zombie eller en død mand.
Har I meget plads kan skattejagt også være en sjov ting, da den jo helt sikkert vil være anderledes end dem de oplever til børnefødelsedage netop fordi scenen er i uhyggens tegn.
En anden vildt sjov leg er også det at skulle gætte hvad der er i kassen/spanden. Find en masse sjove og underlige ting frem og læg dem i kasser med stof hen over. En efter en skal så stikke hånden ned i gætte hvad det er.
Udklædningen til en halloweenfest kan jo være utrolig mange ting, her er nogle bud på hvad piger og drenge kan klæde sig ud som.
Pige kostumer til Halloween:
Og her er nogle forslag til drenge kostumer til Halloween:
 Og til de voksne er der også masser at vælge mellem. Her er først et par kvinde kostumer:
Og til herrerne kan man bla. vælge mellem disse her kostumer:
 
Køb halloween kostumer, pynt, tilbehør, sminke, masker og meget mere hos www.BlikfangsKostumer.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.