søndag den 30. december 2012

Fastelavn er den 10/2-2013

Fastelavn er den 10/2-2013


Se alle kostumer til piger her: Pige Fastelavnskostumer
Se alle kostumer til drenge her: Drenge FastelavnsKostumer

Fastelavn ligger tidligt i år, det er underligt men fastelavn kan ligge så tideligt første søndag i febuar eller i midten af marts måned.
Når fastelavn ligger tidligt er mange forældre jo knap nok kommet over julen og det kommer derfor bag på mange når der så pludselig er fastelavn i vuggestuen, børnehaven eller skolen.

Men heldigvis tilbyder Blikfang muligheden for at afhent kostume i Albertslund hvis man altså ikke bestiller et med posten et par dage før.

Hvis du vil have det største udvalg af vælge mellem så er det altså allerede i starten af januar du skal kigge. Sæt dig evt sammen med dit barn og lad ham eller hende kigge på de mange søde, sjove flotte kostumer, da de ofte jo slet ikke ved at man ret faktisk kan blive jordbær, drage ninja, elefant eller delfin og ikke kun Disney prinsesse eller spiderman.

Her kan du se nogle af de helt nye kostumer, der er kostumer fra str. 0 år og op. husk de kan være små i str. så vælg altid en stor str. Så kan man også bruge det til udklædningskassen efter fastelavn.Du kan se alle nye kostumer her: Nyheder


Og ellers alt hvad du kunne drømme om af udklædning, parykker, masker, sminke og tilbehør kan du se her: FASTELAVN 2013 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.